Партньори

Новини

Сайдинг изолация

Сайдингът е материал, който се появи не толкова отдавна, но който незабавно придоби популярност поради естетически и функционални характеристики. В тази статия ще се опитаме да разкажем за всички възможни видове материали, техните отличителни белези, производители и техните ценови политики, много други характеристики.

КАКВИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ са известни на съвременния пазар?

Vox Profile, American Siding,Deck plast, Lunawood, Boryszew,Mitten

Ако е важно да разберете ценовата политика на всеки производител и марка, обърнете внимание на следните характеристики:

Бюджетните опции се произвеждат от производители като Vox Profile и Boryszew. Качеството на продукта ще ви зарадва и изненада.

Сайдинг от винил сайдинг е въплъщение на качеството и надеждността. За производството на продукти производителите използват смес на базата на PVC пластмаса и акрилна пластмаса. Такива продукти са идеални за завършване на селска къща, вили, стопански постройки и много други обекти. Предимството на използването на този материал се състои в това, че благодарение на него създавате фасада, която не гние, не се изкривява под въздействието на външни фактори и не изисква постоянна грижа.

КАКВО ЦВЯТ ИЗБЕРЕТЕ?

Днес всичко зависи от вашия дизайн проект, вкусове и предпочитания. Използвайте този, който ви харесва най-много. Но в същото време не забравяйте, че трябва да закупите допълнителни елементи, скрепителни елементи и конструкции.