Партньори

Новини

PVC пластмасови панели за стени

Все повече и повече, можете да срещнете като облицовка на стените в къщи и апартаменти освен тапети с които сме свикнали, но и PVC пластмасови панели. PVC панелите за стени имат напълно различен цвят и можете да изберете всеки модел, който ви интересува.

PVC пластмасовите панели са напълно безвредни. Съвременните технологии са позволили не само да се намалят разходите за производство, но и да се премахнат всички вредни вещества от пластмасата. Ето защо монтирането на PVC панели на стената може да се направи абсолютно във всяка стая и дори в детската стая.

Сега изборът на PVC панели е толкова широк, че от тях в интериора могат да бъдат създадени абсолютно всякакви дизайнерски елементи. Друг немаловажен фактор е, че панелите са наистина красиви и изглеждат много достойни по стените. Ламперията изглежда красива и достойна, което означава, че PVC панели за стени всъщност са отлична замяна дори на най-скъпите тапети.

PVC облицовка ви позволява да скриете всички дефекти на стените. Крайният резултат и качеството на финала са наистина впечатляващи.

Друго немаловажно предимство е, че пластмасовите панели са издръжливи. Те не избледняват, лесно се измиват, изисква се минимална поддръжка и панелите ще ви обслужват от 12 години нагоре.